Over ACE13

In 2010 begonnen met JC Motors als reguliere motorzaak. John vindt hetzelfde doen als de rest niet leuk maar dat is met nog meer dingen zo. Als we ergens naartoe gaan zal hij altijd proberen een andere weg terug te nemen want dat is leuker…Zo begon hij dus een R100 tot caféracer om te toveren en in 2011 was JCM #1 verkocht. JCM #25 is de hekkensluiter van deze serie. Omdat we ook het reguliere werk (onderhoud/reparatie enz.) doen hebben we besloten om wat te veranderen. Nu is JC Motors.nl voor al uw onderhoud/reparatie/revisie/expertise/restauratie en onder ACE13 vallen alle ACE specials en natuurlijk ook de JCM specials!

De Garage

Lassen, slijpen, buigen, stralen, ultrasoon reinigen enz. de werkplaats is John zijn domein en is goed voorzien. In de winkel staan onze eigen motoren, ACE7 ACE13 en ACE73 daarnaast staan er altijd nog wel projecten waaraan we werken en nog een rij die in de planning zit… Aan de bar kunt u met een kop koffie of thee zo de werkplaats in kijken of eens rondneuzen tussen de accessoires. Huishond Jessie wil graag geaaid worden, maar haar grootste hobby is slapen…

Wat voor de één een 10 is, is voor de ander een 6-je… om voor die ander ook een 10 te maken is dan de uitdaging…

John & Conny

We zijn altijd bezig andere dingen te bedenken want dat is leuk. Er zijn inmiddels verschillende hokjes ontstaan in motorland waar de custom motoren ingedeeld worden. Zoals, Caféracers, Scrambler, Dirt tracker, Bobber noem maar op. Wij hebben ook in die categorieën motoren rondrijden maar we proberen vooral buiten die hokjes te denken en eens wat anders te maken. Laten we eens lekker van alles door elkaar gooien en waarschijnlijk komt er dan weer een slimmerik die het een hokje met een nieuwe naam geeft… maar laten we vooral maken wat we mooi vinden en of dit nou in een van de hokjes past of niet… Los van het feit dat alles in hokjes geplaatst wordt is er dan ook nog de kwestie of we het allemaal wel mooi vinden! Vaak vinden we een gedeelte wel mooi maar de rest niet en dat hoeft ook niet want wij vinden het juist leuk om steeds wat anders te doen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden en keuzes en is er voor iedereen die dit graag wil wel een mooie ACE13 special te maken!